Coatings

 

  

                                                              Sergio Perez ( Sahara Force India F1 team 2018 )
 

Gtechniq coatings is een keramisch en duurzaam product die uw autolak optimaal beschermt tegen de invloeden van buitenaf, zoals vogeluitwerpselen, boomsappen, UV-straling, steenslag en krassen.

 Er zijn diverse coatings op de markt verkrijgbaar. Zelf heb ik ervaring opgedaan in de praktijk. Hieruit heb ik de beste coating gekozen die uw voertuig maximaal beschermt en die milieuvriendelijk is. De topcoating is Gtechniq Crystal Serum. Deze coating mag alleen worden aangebracht door GreenDetailing, een gecertificeerd GTECHNIQ detailing bedrijf.


Crystal Serum is effectief in het voorkomen van krassen door een verkeerde wastechniek op een zachte lak. Crystal Serum vormt een dunne, kristalheldere lakbescherming die extreem hard is. Het is 10 keer duurzamer dan de standaard aangebrachte coatings.

Enkele voordelen:

- Duurzame bescherming van de lak
- De lak is zelfreinigend
- Het voertuig is makkelijk wasbaar
- De lak glimt voortdurend (hoogglans)                                      
- Uw voertuig behoudt zijn waarde
- Lak hardheid (1H tot10H) van maar liefst 9H
- Bescherming tegen zure regen
- Bescherming tegen UV–straling
- Uitzonderlijke slijtvastheid

GreenDetailing is ook te vinden op http://www.Gtechniq.com / worldwide

 

Waarom GTECHNIQ de beste glascoating/lakverzegeling is.

Dit product heeft een 10 keer langere levensduur dan de gewone dealer/lakverzegelings producten.
Gtechniq Crystal Serum is een lakverzegelingsproduct op basis van siliciumdioxide waardoor de nieuwe laag permanent aan de lak verzegeld wordt. Dit product heeft een 10 keer langere levensduur dan de gewone dealer/lakverzegelings producten.

Extreme duurzaamheid:
In tegenstelling tot de reguliere polymeer coatings wordt Gtechniq Crystal Serum het eigenlijke functionele oppervlak van uw auto.
Dit gebeurt door een chemische reactie aan te gaan met de lak van uw auto.
U zult begrijpen, dat deze verbinding is vele malen sterker dan bijvoorbeeld een polymeer of wax, die hecht aan de lak van uw auto.

Kras resistent:
Gtechniq Crystal Serum vormt een zeer dunne, kristalheldere film die extreem hard is.
Hierdoor is Crystal Serum uiterst effectief in het voorkomen van kleine krasjes door een verkeerde wastechniek op een relatief zachte autolak.

Water vuil- en afstotendheid:
Gtechniq Crystal Serum kopieert eigenlijk de afstotendheid van planten, die water en vuil afstoten om hun bladeren schoon te houden.
Het meest voorkomende voorbeeld hiervan is het blad van de lotusplant.

 

Exov3 is veruit de meest hydrofoob van al onze Gtechniq coatings. EXO is ontworpen om uw auto tegen vuil, zon, en vocht te beschermen voor maximaal 18 maanden. Dankzij de super hydrofobe aard is EXO praktisch zelfreinigend, en zal ertoe leiden dat uw voertuig het water drastisch zal afwerpen vanuit bijna elke hoek dankzij de sterke bindingen. EXO wordt na een Gtechniq C1 Crystal Lacquer of Crystal Serum licht of Crystal Serum black behandeling toegepast als toplaag.

                                                                      

 

 

 

 GTECHNIQ Crystal Serum Light keramische glascoating.     

5 Jaar garantie  

Wanneer het gaat om het toevoegen van glans, swirls resistentie is Serum Light de ultieme top op het gebied van lakbescherming.

  

 

GTECHNIQ Crystal Serum Ultra keramische glascoating 

9 Jaar garantie

Crystal Serum ULTRA biedt de lak bescherming als geen ander. Het bereikt ongekende levels van glans, duurzaamheid en bestendigheid tegen krassen en chemicaliën.

Crystal Serum ULTRA is een coating die zo hard is, dat wanneer deze verkeerd wordt toegepast, het alleen nog met een 1500 schuurpapier verwijderd kan worden

  

De samengestelde structuur biedt het ultieme in keramische bescherming aan, maar met dezelfde gladde afwerking en spiegelglans als de beste carnauba waxen.

De harde 10h top en de zachtere 7h basislaag bieden meer weerstand tegen swirl dan de reguliere 9h coatings. In vergelijking met standaard keramische coatings, vormt Crystal Serum ULTRA een relatief dikke gecombineerde film die de waasvorming op het oppervlak sterk vermindert en de glans verbetert.

Chemicaliën van pH2 tot pH13, dus wanneer u uw auto wast, zullen zelfs de meest extreme chemicaliën geen vat hebben op de glans. Daarnaast zullen verontreinigingen zoals vogelpoep makkelijk te verwijderen zijn en niet de lak aantasten.

Crystal Serum wordt niet beïnvloed door grote veranderingen van hitte, zelfs van -40 tot +250 graden Celsius en biedt het een uitzonderlijke UV-bescherming die voortijdige dofheid voorkomt.

Voor een definitieve hydrophobische (waterafstotende) afwerking, wordt EXOv3 na een Gtechniq Crystal Serum licht of Crystal Serum ULTRA behandeling toegepast als toplaag.

 

Crystal Serum ULTRA is een product alleen bestemd voor professionals en kan alleen door een officiële Gtechniq Accredited detailer toegepast worden - GreenDetailing.

Crystal Serum ULTRA is niet voor de consument te koop.

Als u vragen heeft over Crystal Serum ULTRA neemt u contact op via het contactformulier.

 

 

 

Exov3 is veruit de meest hydrofobe van al onze Gtechniq coatings.

EXO v3 is ontworpen om uw auto tegen vuil, zon, en vocht te beschermen voor maximaal 18 maanden. Dankzij de super-hydrofobe aard is EXO praktisch zelfreinigend, en zal ertoe leiden dat uw voertuig het water drastisch zal afwerpen vanuit bijna elke hoek dankzij de sterke bindingen.

EXO wordt na een Gtechniq Crystal Serum licht of Crystal Serum black behandeling toegepast als toplaag.

 

C5 wheel armour is de beste keramische glascoating voor uw velgen. Door de keiharde beschermlaag en hoogglans structuur zullen de velgen van uw auto in topconditie blijven. Remstof zal geen kans krijgen om de lak van de velgen te beschadigen en is zeer duurzaam en makkelijk in onderhoud!( bij deze behandeling worden de velgen altijd voor de behandeling gepolijst )

G1 ClearVision Smart Glass Verbetert het zicht bij regenachtig weer, wat zorgt voor een betere veiligheid en minder vermoeide ogen.Maakt ijs, insecten, boomsap etc. veel makkelijker te verwijderen.

 

 

L1 Leather Guard vormt een duurzame slijtvaste matte afwerking die de beste bescherming ooit biedt tegen beschadigingen door schuren/slijtage, UV-straling, kleurstof overdracht en andere verkleuring.

Bescherming tegen schuren of slijtage is vooral belangrijk op de zijkant van de stoel, het zitvlak en andere slijtage delen.Licht gekleurde leersoorten zijn bijzonder besmettelijk voor verkleuring door donkere stoffen zoals jeans en dergelijke.

 

 

l1 Smart Fabric beschermt allerlei stoffen tegen water en op olie gebaseerde vlekken. Het is ademend en extreem duurzaam dankzij de unieke Gtechniq 3S Smart Surface Science.

l1 Smart Fabric maakt gewone stoffen waterdicht en gemakkelijk schoon te maken.Van cabrio dak tot interieur.

De nanodeeltjes van l1 coaten elke vezel afzonderlijk, waardoor de textuur onaangetast blijft en het materiaal kan blijven ademen. Geen muffe luchtjes meer en toch is het materiaal water-en olie afstotend.

Doordat l1 op alcohol gebaseerd is, dringt het actieve ingrediënt veel dieper door in het oppervlak en is hierdoor meer duurzaam met betere prestaties. Een oppervlak met een l1 behandeling gaat 5 keer langer mee dan conventionele waterafstotende coatings.

 

C6 Matte Dash is speciaal ontworpen om dashboard en deurpaneel materialen te beschermen. Zoals leder, vinyl, kunststof en rubber beklede afwerking.
Het voegt slijtvastheid toe aan behandelde oppervlakken, stoot vuil, water, en UV-stralen af en is anti-statisch. Het heeft geen invloed op de glans van de trim van uw auto en voelt natuurlijk aan.

 

 

I2 Tri-Clean is een interieurproduct dat alles grondig reinigt, 99,9% van de bacteriën doodt en geuren absorbeert.

I2 is in samenwerking ontwikkelt met BioCote®, de wereldwijde leider in antibacteriële en antimicrobiële technologie. Het product zorgt ervoor dat oppervlakken hygiënisch en fris blijven, door het aantal microben actief te verminderen.

I2 bevat ook een echte geurabsorberende stof, in plaats van de geur te maskeren, waarbij kleverige resten verwijderd worden die vuil aantrekken.