Uitleg - referenties - 
Foto's recent werk.

Detailen hetzelfde als poetsen?
 
Poetsen en detailen is niet hetzelfde, althans in de wereld van detailen. Poetsbedrijven laten uw auto in een zo kort mogelijke tijd mooi glanzen, maar dat zal op korte termijn weer tegenvallen, omdat de lak niet bij de kern wordt aangepakt (hologrammen blijven zitten in de lak). Om een auto in een zo kort mogelijke tijd te laten glanzen gebruikt men producten waar zogenaamde “fillers” in zitten. Deze verdoezelen de aanwezige krasjes en hologrammen in de lak. Als u de auto ophaalt, lijkt het resultaat geweldig. Enkele weken en wasbeurten later bent u waarschijnlijk minder blij met het resultaat.


De krasjes zijn terug en in het ergste geval heeft de autopoetser uw lak voorzien van hologrammen door een verkeerde techniek te gebruiken of door andere oorzaken. In dat geval is goedkoop duurkoop.

Bij het detailen gaat het erom om de lak weer naar boven te halen en te behouden! Zo zal de glans veel langer blijven bestaan en zeker de lak van uw auto zeker in topconditie blijven. De lak ademt weer! GreenDetailing werkt uitsluitend met topproducten om het beste resultaat te behalen. Zo werk ik met de RUPES BIGFOOD en de RUPES IBRID Nano polijstmachines om topkwaliteit te garanderen.

Om mezelf te onderscheiden ben ik Swissvax Pro detailing studio geworden (Nr .1 onder de waxen en verzorging voor uw voertuig) Gtechniq gecertificeerd detailer (De nr 1 onder de lakverzegelingen/glascoatings) Ik wil het hoogst haalbare resultaat behalen voor uw voertuig!!

 

Referenties: Wat vertellen klanten over GreenDetailing

 

 

Laatst heb ik mijn Opel GT oldtimer bij Green detailing afgeleverd voor een swissvax lakcorrectie. Na een duidelijke uitleg over de behandeling werd ik meteen enthousiast. Ik laat mijn auto namelijk niet bij iedereen achter. Bij aflevering zag mijn auto er verbluffend uit! De lak had een zeer prachtige glans gekregen (wetlook) en alle kleine krasjes waren niet meer te zien en het chroomwerk zag er weer uit als nieuw. Ook heb ik een goede instructie gekregen over hoe ik mijn auto het beste kan wassen en behandelen.

 Je merkt dat Tim streeft naar perfectie en dat hij duidelijk kennis van zaken heeft.

 Ik kan niet anders zeggen, zeer tevreden en ik kom zeker een keer terug.

 

Tim bedankt!

 M.Beentjes

 Opel GT oldtimer

 

______________________________________________________________________________________________

 

 

Ik heb bij Tim twee auto' s laten behandelen een Audi Q7 en een BMW 650i cabrio.

De Audi met swissvax  en de BMW met Gtechniq glasscoating en wat zijn ze prachtig geworden. De auto's zagen er slecht uit, door de jaren heen beschadigingen opgelopen, verkeerd gewassen en gepoetst. Op aanraden van Tim heel veel zaken aangepakt zoals uitdeuken, lakschade repareren, cabriodak impregneren, velgen opnieuw laten spuiten/coaten en het interieur grondig laten reinigen. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Tim heeft echt oog voor elk detail en je merkt dat in het detailen zijn passie ligt. Ik heb zelden iemand gezien die zoveel tijd besteed aan dit precisie werk. Tim is echt een vakman en pas tevreden als het perfect is. Dat merk je aan het eindresultaat. De auto's zijn echt prachtig geworden en ik kan het echt iedereen aanraden. 

H.Drijhout - Berhout

BMW 650i en Audi Q7

____________________________________________________________________________________________

Tim is een topper kon me ogen niet geloven. Dit is een vakman eerste klas!!

M.Tolen Beverwijk

Mercedes-Benz AMG

_____________________________________________________________________________________________

Tim Groen komt zijn afspraken boven verwachting na. We hadden niet kunnen dromen dat dit het resultaat zou zijn auto is na 16 jaar zowel van binnen als buiten en zelfs onder de motorkap als nieuw. Klasse !!!!

P.Groustra Haarlem

BMW 323i Cabrio

_________________________________________________________________________________________________________

Bij deze wil ik Greendetailing een groot compliment geven voor de behandeling van de auto. Tim heeft met de grootste zorg de auto een behandeling gegeven zodat hij er als nieuw uitziet. Vele kleine krasjes heeft hij kunnen wegwerken. Zodat de auto weer uitstraling heeft. Een ieder kan ik aanraden om de auto bij Tim in behandeling te laten nemen. Ik ben uitermate tevreden over het resultaat!

J.Smit, Opmeer

__________________________________________________________________________________________________________

Greendetailing heeft mijn BMW onderhanden genomen en ik wist niet wat ik zag! dat de auto mooi zou worden had ik verwacht....maar het eindresultaat overtrof mij zeker. Vak werk hoor Tim.

P.Groot, De Goorn

BMW X5

__________________________________________________________________________________________________________

Tim geeft eerlijk en goed advies wat er met mijn auto allemaal kon. Na goed overleg een passende detailing laten doen, in de 2 componenten swissvax behandeling laten zetten. Ook heb ik de auto laten ophalen bij mij thuis en werd weer netjes afgeleverd. Gewoon geweldig mooi geworden. Een aanrader!

T.Kok, Opmeer

BMW 325i

__________________________________________________________________________________________________________

Ook ik heb mijn auto laten doen bij Tim. Mijn auto zat erg onder de krassen en ziet er weer als nieuw uit. Nu 5 maanden geleden lijkt wel of ik de auto gisteren heb opgehaald. Ben er erg blij mee, van binnen ook keurig netjes afgeleverd.

Y.Blankendaal, Zwaag

BMW M3 E92

__________________________________________________________________________________________________________

De Porsche 356 die op deze site te zien is heb ik onderhanden laten nemen door Tim. Het is een unilak blauwe kleur en zo mooi geworden. Tim heeft de Porsche behandeld met speciale Swissvax wax voor Porsche 's. Ik was de auto een paar dagen kwijt. Het resultaat is prachtig geworden! echt een vak man. Greendetailing bedankt voor dit vakmanschap!

P.Pelt, Amsterdam

Porsche 356

__________________________________________________________________________________________________________

GreenDetailing, erg secure detailer. Verstand van zaken en advies. zijn motto: kijkt niet naar de tijd....maar naar het eindresultaat. Mooi om te zien hoe Tim vol passie over auto's kan praten je merk dat hij er van jongs af aan mee is opgegroeid.

K.Groen, Alkmaar

BMW X6

__________________________________________________________________________________________________________

Goedemiddag! Mijn Audi Q7 een D2 behandeling laten doen. Ik had gekozen voor de gtechniq crystal serum black + exo topcoating. Het viel Tim op dat er nog wat deukjes hier en daar zaten en op advies weg laten halen voor een goede prijs. Auto heel strak geworden en inderdaad mooier dan nieuwstaat! Bedankt Tim, top.

M.Bakker, Hoorn

Audi Q7

 

 Voor de behandeling.                                            Voor de behandeling.

     

          

          

      

 

 

Range Rover Velar 2018 nieuw                                  

     

    

 

 

Porsche Bureau exclusive detailing

    

     

      

 

 

 Voor de behandeling.                                             Voor de behandeling.

      

          

     

     

 

 

Voor de behandeling.                                             Voor de behandeling.

     

     

     

     

 

 

BMW 5 serie 2017 NIEUW

     

     

      

 

 

Voor de behandeling.                                                 Voor de behandeling. 

       

      

      

      

                                                                                                          

Exterieur korte uitleg

Uw auto wordt volgens de stappen van het detailen gewassen.Na het afspuiten met de hogedrukreiniger en de Optima stoom steamer worden de velgen en banden gereinigd.

Nu is de lak nog niet schoon, Om diepere verontreiniging van de lak aan te pakken, is de volgende stap het kleien van de lak. Na deze behandeling wordt de auto nog een keer gewassen. daarna wordt de auto gedroogd.

Het drogen doe ik met warme lucht en een speciale droogdoek. De lak van uw auto is nu glad en perfect om gepolijst te worden. Nu de lak goed gewassen en gereinigd is, kan ik goed zien in welke staat de lak verkeert.

Swirls (krassen die voornamelijk door een wasstraat worden veroorzaakt) en andere lakdefecten. Nu wordt er bepaald wat voor techniek er toegepast moet worden. Voor de polijstbehandeling worden alle kunststof delen afgeplakt.

Na het intensief polijsten wordt de lak gereinigd/ontvet en voorzien van een wax of coating. De kunststofdelen worden gereinigd en gevoed om weer in originele staat terug te keren. Ramen worden van binnen en buiten gereinigd. De banden worden gevoed met  speciale banden dressing in mat of glans.

 

 

 

 

Interieur                                                                                                                         


I1 Fabric Stof
Stof stoelhoezen en tapijten zijn zeer gevoelig voor vlekken van drankjes, zonnecrèmes, oliën van onze huid, voedsel en zelfs modder, dus het is noodzakelijk om stoffen bekleding te beschermen tegen deze verontreinigingen.

Gtechniq I1 Smart Stof omhult vezels in een beschermende coating zodat gemorste vloeistoffen niet kunnen doordringen in het weefsel. Deze vervuilingen kunnen dan gemakkelijk worden geabsorbeerd door poetsdoeken of papieren handdoeken. Een absolute aanrader voor hen die graag koffie of cola drinken in hun voertuigen!

Swissvax Fabric is een speciaal reinigingsmiddel voor een stoffen interieur. De evenwichtige samenstelling zorgt ervoor dat uw stoffen bekleding grondig wordt gereinigd zonder dat de structuur wordt beschadigd.

 

 

L1 Leer
Lederen interieurs zijn heerlijk luxe, maar onbehandeld kunnen deze het leiden tot ernstige problemen in de toekomst. Lichter gekleurde leersoorten zijn bijzonder besmettelijk voor vlekken van vloeistof en voedsel morsen evenals dye transfer van jeans en donkere pakken. Alle lederen bekleding vereist reinigen en behandelen om de opbouw van olie en vuil te voorkomen en om verkleuring te voorkomen en scheuren als gevolg van uitdrogen door de UV-stralen.

Voor het reinigen van uw lederen interieur gebruikt GreenDetailing Swissvax Leather Cleaner. Swissvax Leather Cleaner is een zeer effectieve, zachte leerreiniger die actieve, biologisch afbreekbare ingrediënten bevat en verrijkt is met glycerine. Deze effectieve, milde en pH-neutrale formule kan worden gebruikt om alle lederen  oppervlakten in uw auto regelmatig te reinigen.

Het tast het leer niet aan en is niet schadelijk, zoals wel het geval kan zijn bij normale leerreinigers op basis van oplosmiddelen. Door oplosmiddelen kan het leer namelijk voortijdig verouderen en zelfs verkleuren.

Swissvax Leather Cleaner aangebracht met een Swissvax reinigingsborstel is de ideale oplossing voor perfect schoon leer dat vervolgens kan worden behandeld met een verzorgingsproduct of leersealer. Swissvax Leather Cleaner Forte is een sterkere formule die nog beter reinigt en aanbevolen wordt voor hardnekkig of oud vuil, om plaatselijk vlekken te verwijderen of complete oppervlakten te reinigen.